Weeral géén geluk voor Patrick en John tijdens de Ypres Westhoek Rally.

Patrick kwam met een doordringende oliegeur in zijn Subaru van KP 7 - Westouter. Op KP 8 - Krombeke voelde hij de power in zijn Subaru wegzakken voor de start.  Op de proef mocht Patrick dan ook stoppen om de brandende turbo te blussen. Over and out voor Patrick. Jammer dat de Subaru het zaterdag ochtend heeft laten afweten; want het ging een mooie strijd worden!!!

 
maandag 30 juni 12:00

Patrick en John hebben op woensdag 25 juni 2003 een ganse dag getest.

De eerste test voor Ieper met de Impreza 2002 vond plaats in Houtekerque een klein dorpje net over de grens dicht bij Watou. Er werd getest van 14h tot 17h in deze test werden de verschillende afstellingen uitgeprobeerd en aangevoeld. Ook de ophanging werd eens grondig doorgenomen en uitgeled door Reiger. 's Avonds vond de shake-down plaats in Nieuwkerke en ook daar heeft Patrick een 6-tal keer de proef afgereden.

interview Patrick Snijers Shake-down : klik hier.donderdag 26 juni 12:00

Videoclip Sezoensrally 2003.

Klik hier voor een videoclip van de Sezoensrally 2003.

vrijdag 13 juni 19:00

Patrick en John in een nieuw kleedje voor de Belgium Ypres Westhoek Rally.Dit wordt dan de nieuwe race-overall van Patrick en John tijdens de Belgium Ypres Westhoek Rally. De volgende sponsors staan op de race-overall : Activa - Services Company, Bostik Findley, Alter Ego International, Royal Intérim en Elf.

dinsdag 03 juni 21:00

Hier is hij dan de Subaru Impreza WRC 2002.

Hier is hij dan de Subaru Impreza WRC 2002 voor Patrick Snijers en John Muth. Deze nieuwe wagen zal te zien zijn tijdens de Belgium Ypres Westhoek Rally op 27, 28 en 29 juni 2003 te Ieper. Deze wagen is volledig opnieuw opgebouwd door First Motorsport in Andenne. Daarna krijgt de wagen de decoratie zoals op bovenstaande afbeelding.

maandag 02 juni 18:00

Kapotte cilinder oorzaak van opgave in Sezoensrally.

Een kapotte cilinder op KP 8 is de uiteindelijke oorzaak van de opgave tijdens de Sezoensrally 2003. Tijdens de service voor de laatste KP werd er héél wat olie bijgevuld maar het mocht niet baten op 4 KM voor de finish van de laatste klassementsproef moesten Patrick en John de handdoek gooien. De motor gaf de geest. Spijtig, maar liever hier als in Ieper, zei John. Op naar Ieper dus.

zondag 01 juni 14:00