Snijers 4de in de Lurgan Park Rally.

Kenny Mc Kinstry wint voor de 10de maal de Lurgan Park Rally. Hij had maar 4,1 sec voorsprong op de tweede in het klassement Eugene Donnelly. Patrick Snijers werd vierde ook met een Subaru Impreza. Ollie O'Donovan die onlangs kwam rijden in de BHV Expo rally werd 9de.
1 Kenny McKinstry/Noel Orr (Subaru WRC) 15.25.7
2 Eugene Donnelly/Barry Watt (Subaru WRC) 15.29.8
3 Denis Biggerstaff/Robin McCandless (6R4) 15.40.6
4 Patrick Snijers/Willie McKee (Subaru WRC) 15.48.7
5 Glenn Allen/Brian McCracken (Escort WRC) 15.52.1


maandag 25 augustus 12:00 - flyingfinish

Snijers doet mee in de Lurgan Park Rally (Ierland).

Patrick Snijers kiest zijn wedstrijden zorgvuldig uit. Zijn uitstap naar de Deutschland rally zei hij op wegens te duur. In de plaats daarvan kon hij enkele mooie andere wedstrijden rijden. Zo ook dus deze Ierse Lurgan Park rally dit weekend. Kenny McKinstry is zijn grootse rivaal, hij won de wedstrijd al 9 keer en is gebrand op zijn 10e overwinning. Snijers won deze wedstrijd ook al een keer. Willie McKee is de co van Patje dit weekend. 

donderdag 21 augustus 13:00 - rallylovers

De nieuwe helmen voor Patrick & John.

Zie hier de nieuwe helmen voor Patrick Snijers & John Muth.

donderdag 21 augustus 13:00

De volgende rally voor Patrick Snijers & John Muth is...

De volgende rally voor Patrick Snijers & John Muth is de
Elpa Rally in Griekenland, zeker rijden ze ook nog de Antibes Rally en de Condrozrally. De rest van het programma wordt nog besproken.

zondag 17 augustus 20:00

Link naar...

Surf nu eens naar de nieuwe website van Activa - Services Company op http://www.activaservicescompany.be , Dit bedrijf heeft de volgende diensten :

schoonmaak van burelen, winkels, fabrieken, ed.
glasonderhoud
24/24u service voor alle calamiteiten
management van uw eigen schoonmaakpersoneel
afvalbeheer
interim

zaterdag 16 augustus 01:00

Reactie van Patrick en John

De 4de opeenvolgende opgave van Patrick Snijers met de First Subaru is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Snijers pikt pech niet.

Patrick Snijers stelt zijn team First verantwoordelijk voor zijn opgave gisteren tijdens de rally van Madeira. Snijers viel uit met motorpech op zijn Subaru, voor de vierde keer al dit jaar.

Het einde kwam op proef 9, Snijers reed toen in vierde positie achter de Peugeots van Thiry, Campos en Travaglia.

Snijers: "De motor is niet kapot gegaan. Het was gewoon de olie die eruit spoot. Op die manier voortdoen kon echt niet."
"Ik kan je wel zeggen dat ik dit niet meer leuk vind. Vraag me niet hoe het nu verder moet, want ik weet het zelf niet. Ik weet wel dat het nu de vierde keer is dat we eigenlijk met dit soort probleem uitvallen. Dat kan toch niet meer. Bij First kunnen ze dit niet zomaar meer wegstoppen, ik vind dat zij verantwoordelijk zijn."


Het is niet duidelijk of deze opgave de rest van Snijers' programma zal beinvloeden. De Limburger is nog van plan in Roeselare, de Haspengouw en de Condroz te starten, met ook nog een EK-uitstap naar Antibes.

Wij vroegen aan z'n co-piloot, John Muth, om een reactie hierop. Hij antwoorde dat het nog niet zeker is dat de opgave kwam door een defecte turbo, eerder de motor. Over de verantwoordelijkheid van First was John kort maar bondig: "First is afhankelijk is van Prodrive, wie is dan schuldig ?"

zondag 3 augustus 19:00

Snijers out in Madeira

Op kp 9 heeft Patrick Snijers moeten opgeven in de rally van Madeira, opnieuw moest Patrick de strijd staken met een gebroken motor van de Subaru Impreza WRC. Snijers reed op dat ogenblik op de 5de plaats, hij was net ingehaald door Hendrik Lundgaard. De andere belg in Madeire, Bruno Thiry, is zijn leidersplaats kwijt aan de Italiaan Travaglia.vrijdag 1 augustus 19:00

Enkele foto's van Madeirazondag 3 augustus 18:00