.:: NIEUWS ::.  februari 2005

Terug WRC's in de Westhoek en de Condroz
.

Goed nieuws voor de Belgische rallysport, de R.A.C.B. heeft op maandag 21/02/05 groen licht gegeven om terug WRC-wagens toe te laten in de Belgische EK-rally's, Ieper en de Condroz, dit wel buiten het klassement. Hopelijk vinden Patrick en Filip het nodige budget om met een goede WRC aan de start te komen in de Kattestad, dit op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2005. Meer nieuws volgt... .

dinsdag 22 februari 2005 22:00

Volgende week start BK rally met
Ardenne Bleue Rally zonder Snijers .

1 ste Ardenne Bleue Rally

Patrick Snijers en Filip Dekeerle komen spijtig genoeg niet aan de start !!!

25, 26 en 27 februari 2005
Rallycentrum : Circuit Spa-Francorchamps
Rally Radio : 103 FM (Verviers) - 94.6 FM (Spa) -
91.6 FM (Malmédy)
url :
www.turbomagazine.be/ArdenneBleue

Programma :
Vrijdag 25 februari
vanaf 13h tot 20h : technische en administratieve controle.
Ceremoniële start van wagens, Place des Martyrs - Verviers.

Zaterdag 26 en zondag 27 februari
vanaf 8h tot 19.30 : wedstrijd.

Deelnemerslijst binnenkort online op www.turbomagazine.be .
 

donderdag 17 februari 2005 19:30

Update website
.

De volgende pagina's op de website van Patrick Snijers kregen een update :

- Foto's : Er werden prachtige foto's van het seizoen 2004 toegevoegd. Bepaalde foto's uit de Bastos-periode kunnen niet meer vergroot worden doordat de server van het Bastos-team van het internet verdwenen is (spijtig).
- Palmares : Het palmares van Patrick Snijers werd aangevuld t.e.m. seizoen 2004.
- Geschiedenis : aangevuld met foto's van de Belgium Ypres Westhoek Rally 2004.
- Links : Er werden bepaalde links toegvoegd en geupdated.
Alvast véél surfplezier.

maandag 14 februari 2005 20:30

Enkele toffe reacties i.v.m. de
Škoda Fabia WRC in BK rally .

Patrick, ik ben een paar jaar zelf actief geweest in de rallysport, waaronder zelfs een 10de plaats algemeen in Ieper (2de groep N na Tsjoen in 99) en weet waarover ik praat als ik praat over sponsoring. Ik heb de fotoreportage bekeken van Ierland en ik hoop uit de grond van mijn hart dat de deal mag rond komen tegen de Ardenne Bleue. Je bent nog altijd bij de beste rijders van België gerekend, Het zou een streling voor het oog zijn om jou daarmee aan het werk te zien. Veel succes Patrick en tot in Francorchamps,hopelijk met de Škoda !!
 
Geert Beauprez - Langemark
 

Hallo, hier een grote rallyfan uit Nederland.
Patrick wij hopen dat je de sponsoring rond krijgt om met de Škoda Fabia WRC de rally Ardenne Bleue te rijden.
Want het is de bedoeling dat wij met onze vrienden af reizen naar Spa voor een weekendje spektakel.
 
Wat betreft de sponsoring, heb ik wel 5 euro over als ik dan een keer in die auto mag zitten.
Nee, maar zonder dollen ik hoop dat je het rond krijgt want wij zijn zeker van de partij.
 
Harold van den Dungen - Nederland
 
Dat Tsjoen & co maar al beginnen beven want de Lange heeft een idee... .
Een prachtig project, om met een daverende machine, een Škoda Fabia WRC benzine, aan de start te komen van de Ardenne Bleue... . Hopelijk kan je het arrangeren en de toeschouwers nog eens op hun wenken bedienen. Moest het nu echt niet lukken zal er zeker wel een goed plan B klaargestoomd worden zeker ? Ik gun het u van harte en anders wachten we tot op de Citadel hé, de kasseien zullen er van weten !
 
Christophe Panis
 
Hallo, het zou natuurlijk mooi zijn moest Patrick kunnen starten met de Skoda Fabia WRC maar ik denk niet dat hij het budget zal vinden voor een volledig seizoen. Het zou mss beter zijn om te kiezen voor een volledig seizoen met de mitsu groep n want dan is hij nu al bijna zeker van kampioen te zijn. Want Van Woensel rijd met een bmw m3 en Bouche gaat naar super 1600 dus ja, ligt de weg open voor nog eens kampioen van België te worden maar als hij start met de WRC zal er natuurlijk veel meer spanning zijn en zal Tsjoen serieus mogen trappen om te kunnen winnen met zijn ouwe Corolla.
 

Liva Lorenzo


dinsdag 8
februari 2005 19:30

Derek McGarrity op podium met
Škoda Fabia WRC in Galway International Rally .

Derek McGarrity is knap derde geworden in de Galway International Rally die dit weekend werd verreden in Ierland. Deze rally was de eerste manche van het Ierse 'Pirelli Tarmac Championship'. Het was de eerste rally voor Derek McGarrity met de Škoda Fabia WRC die vorige week nog werd getest door Patrick Snijers en Filip De Keerle. Proficiat Derek en het ganse DMG team.zondag 6 februari 2005 18:00 - foto : Crspics

Bedankt
voor de aanmoedigende reacties .

Bedankt alvast voor de vele aanmoedigende reacties via onze e-mail (info@patricksnijers.com) rond de mogelijke deelname van Patrick en Filip aan de Ardenne Bleue Rally. Daarom kan je nog tot zondag 06/02/05 al je reacties doormailen, daarna maken wij een selectie en plaatsen we de tofste reacties op de website van jou favoriete piloot. 
Ps mocht je nog wat extra spaarcentjes overhebben of willen sponsoren voor de Ardenne Bleue Rally laat ons iets weten !!!
(alle beetjes helpen)

donderdag 3 februari 2005 13:00

Photoshow test
Škoda Fabia WRC in Ierland .

Klik op onderstaande link voor de Photoshow van de Škoda Fabia WRC getest door Patrick Snijers en Filip De Keerle in Ierland. Deze test gebeurde juist een week geleden in Ierland op een afgesloten stuk weg. Voor de grap werd Patrick beetgenomen door zijn Ierse vrienden en werd hij in de boeien geslagen (gelukkig voor de grap). Met dank aan Filip voor deze mooie presentatie. Alvast véél kijkplezier (52 foto's).

woensdag 2 februari 2005 21:00 - foto's : Filip De Keerle

Patrick Snijers en Filip De Keerle werken hard aan programma voor 2005
.

Binnen een drietal weken start het BK rally met de Ardenne Bleue Rally. Patrick en Filip werken hard om deel te nemen aan deze nieuwe rally. Patrick was onder de indruk van de
Škoda Fabia WRC die hij vorige week testte in Ierland bij z'n vriend Derek McGarrity. Dat smaakt naar meer... . Patrick en Filip zouden dit seizoen graag in vijf manches van het BK rally aan de start komen. Ze doen er alles aan om in de Ardenne Bleue aan de start te komen met de WRC (is een typische rally voor WRC's in het vroege seizoen). Ook zouden ze aan de start komen in Rallye de Wallonie, Ypres (als WRC's toegelaten worden), Omloop van Vlaanderen en de Condrozrally. De TAC-rally in Tielt moet Patrick links laten liggen door de geboorte van de nieuwe baby. Wij houden u verder op de hoogte in de aanloop naar de Ardenne Bleue Rally. En je mag nog enkele exclusieve foto's van de test verwachten.dinsdag 1 februari 2005 22:00 - foto's : Roy Dempster


Nieuws : januari 2005
Nieuws : december 2004
Nieuws : november 2004
Nieuws : oktober 2004
Nieuws : september 2004
Nieuws : juli 2004
Nieuws : juni 2004
Nieuws : mei 2004
Nieuws : april 2004
Nieuws : maart 2004
Nieuws : februari 2004
Nieuws : januari 2004

Nieuws : december 2003
Nieuws : november 2003
Nieuws : oktober 2003
Nieuws : september 2003
Nieuws : augustus 2003
Nieuws : juli 2003
Nieuws : juni 2003