.:: NIEUWS ::. mei 2008

Wim Soenens co-piloot in Ieper .
Afgelopen woensdag werd Patrick verkozen tot
rijder van het BFGoodrich Drivers Team. De nota's in de Peugeot 207 S2000 tijdens de Belgium Ypres Westhoek Rally zullen gelezen worden door sponsor Wim Soenens. We wensen Patrick en Wim véél succes in de voorbereidingen van deze belangrijke rally. Patrick start dit jaat voor de 30ste maal in Ieper.

zaterdag 31 mei 2008 18:00


Voorbeschouwing ORC canal rally .Op gebied van inschrijvingen mogen we alvast spreken over een geslaagde editie. Patrick Snijers komt met de Porsche GT3 aan de start in de thuisrally van sponsor GEKO en krijgt zeker partij van Andy Lefevere met zijn razendsnelle BMW. Als Tim van Parijs zijn Porsche tijdig klaarkrijgt komt er nog een outsider bij. Paul Lietaer heeft met zijn Impreza WRC de snelste wagen,  maar zal bij droog weer zeker moeten uitkijken voor eerder genoemde achtertrekkers,  en de Lancer EVO IX van tuner John Deconinck zal zeker weer snel zijn. Ook bij de 0-wagens is Porsche goed vertegenwoordigd,  met een GT3 voor Carlo Mylle en 911 Historic voor Omer Saelens.Praktisch
2de editie - 31 mei - 1 juni te Oostrozebeke
Rallycentrum O.C. de Mandelroos - Gemeenteplein te Oostrozebeke
Parcours : 81 km chrono in 4 x 3 kp's
Inkom : gratis
url :
www.orc-rally.bePatrick en Luc kregen het startnummer 2 toegewezen op hun Porsche 911 GT3. Het startnummer 1 is voor Paul Lietaer, startnummer 3 is voor Andy Lefevere.
De weersvoorspellingen zien er vrij goed uit,  dus hopen we opnieuw op een massa kijklustigen. Tot zondag!

donderdag 29 mei 2008
21:30 - bron : persdienst ORC rally


Interview
BFGoodrich Drivers Team .

Peter Baert had gesprek met Patrick Snijers over de Peugeot 207 S2000 van het BFGoodrich Drivers Team. In dit interview vertelde Patrick dat hij eind dit seizoen voor een opvolger zorgt want hij wordt opnieuw papa van een zoontje. Proficiat alvast aan
Daniëlle en Patrick!

Alvast véél kijkplezier : Klik hier voor de video!donderdag 29 mei 2008 12:00 - bron : Pitstop.tv


Patrick Snijers is de laureaat van het BFGoodrich Drivers Team .Het is vandaag in Brussel dat de verkiezing plaatsvond van de rijder van het BFGoodrich Drivers Team die op 27 en 28 juni achter het stuur van een Peugeot 207 S2000 van het Team Kronos
deelneemt aan de 44ste Belgium Ypres Westhoek Rally, derde manche van de Intercontinental Rally Challenge.

In het totaal liepen er 55 inschrijvingen binnen bij RACB, Royal Automobile Club of Belgium. Vijf namen van rijders werden door BFGoodrich en Kronos weerhouden en uiteindelijk werd Patrick Snijers met 8 stemmen gekozen. De andere weerhouden rijders waren Alexandre Romain (4 stemmen), Pieter Tsjoen (3 stemmen), Melissa Debackere (2 stemmen) en Olivier Cartelle (2 stemmen).  De jury bestond uit 16 journalisten, één vertegenwoordiger van BFGoodrich, één man van Kronos Racing en een afgevaardigde van RACB. Patrick Snijers zal op 18 juni in België een eerste contactname hebben met het team en de Peugeot 207 S2000.


Het « BFGoodrich Drivers Team » is een programma dat in vijf landen (Portugal, België, Spanje, Republiek Tsjechië en Italië) een rijder toelaat deel te nemen aan de nationale manche van het IRC (Intercontinental Rally Challenge).  Meerdere kandidaturen werden beoordeeld met de hulp van automobielfederaties en hieruit werden telkens 3 rijders geselecteerd. Uitzonderlijk werden voor de Belgische keuze 5 rijders op voorhand weerhouden door BFGoodrich en Kronos.  Daarop was het de beurt aan de journalisten om hun stem uit te brengen voor de keuze van de uiteindelijke winnaar.


Patrick Snijers werd vandaag voor de Belgische IRC-wedstrijd weerhouden en zal, net zoals Freddy Loix en Nicolas Vouilloz, aantreden in een Peugeot 207 Super 2000.
Het runnen van de auto en de rijder van de operatie « BFGoodrich Drivers Team » is in de professionele handen van Kronos, het Belgische team dat Sébastien LOEB toeliet in 2006 wereldkampioen te worden.

Ik ben zeer tevreden dat ik werd gekozen voor het BFGoodrich Drivers Team,” was de reactie van Patrick, toen hij telefonisch op de hoogte werd gebracht van het feit dat hij de laureaat is van de operatie “BFGoodrich Drivers Team”. “Ik bedank de journalisten en BFGoodrich dat zij mij dit vertrouwen geven. Ik ben al ongeduldig om te bewijzen dat ik de juiste keuze ben. Mij doel is duidelijk: recordman worden in het aantal overwinningen in Ieper!”

Op 18 juni maakt Patrick Snijers dus kennis met de Peugeot 207 S2000 en het functioneren van de banden. De journalisten die deel uitmaakten van de jury, zullen tevens uitgenodigd worden tot de testsessie.

En dan zal Patrick Snijers alle sleutels in handen hebben om zich op te maken voor de deelname aan de Belgische manche van het IRC en er vooraan een eersterangsrol te spelen !

De jurywoensdag 28 mei 2008 18:00 - bron : RACB sport | foto : Autonews Magazine


Patrick Snijers wint stuur van Peugeot 207 S2000 voor de Belgium Ypres Westhoek Rally .


Eind juni mag Patrick Snijers plaatsnemen in de Peugeot 207 S2000 van het BFGoodrich Drivers Team tijdens de Belgium Ypres Westhoek Rally.

Patrick werd vanmorgen verkozen door een jury van 19 personen.

Hij haalde het in de eindronde van : Olivier Cartelle, Alexandre Romain, Melissa Debackere en Pieter Tsjoen.

Patrick belde ons kort "Ik ben super tevreden en wil voor men vijfde zege strijden met deze TOP-wagen in Ieper".

Patrick zal teamvormen met Freddy Loix en Nicolas Vouilloz tevens in een Peugeot 207 S2000 van Kronos.
 
Op 18 juni zal Patrick de Peugeot voor het eerst testen samen met Freddy Loix.

Binnenkort volgt meer info.

 

woensdag 28 mei 2008 12:00
 

Patrick Snijers wil TOP-wagen in Ieper !Morgen wordt er beslist wie de piloot wordt met de Peugeot 207 super 2000 in het BF Goodrich Drivers Team.

Woensdag 28 mei komt de jury samen die zal beslissen wie de gelukkige wordt die teamgenoot wordt van Freddy Loix en Nicolas Vouilloz ter gelegenheid van de Belgium Ypres Westhoek Rally.

Kronos en BF Goodrich stellen een selectie van 5 namen voor aan de jury die bestaat uit 16 journalisten, 1 vertegenwoordiger van BF Goodrich, 1 vertegenwoordiger van Kronos en 1 vertegenwoordiger van de RACB. De stemming gebeurt met een anoniem formulier waarbij een uitleg waarom die keuze gemaakt werd.

Morgen weten we meer als Patrick bij de gelukkige is en houden we u verder op hoogte! Eén ding staat vast, Patrick wil met een TOP-wagen aan de start komen in de kattenstad en wil zo zijn 30ste deelname aan de Rally van Ieper vieren en hopelijk een 5de zege in deze belangrijke rally. Binnenkort meer info.

dinsdag 27 mei 2008 13:00 - bron : Autonews Magazine


Patrick Snijers verwent sponsors met VIP dag op vliegveld te Brustem .

Vandaag mochten verschillende sponsors plaatsnemen in het rechterzitje naast Patrick Snijers in de Geko Porsche. De lokatie was het oud militair vliegveld van Brustem waar een prachtige proef werd uitgetekend met  hoge snelheid, zeer technisch en véél glij/driftwerk (16 sets banden gebruikt). 's Morgens konden de mensen genieten van een heerlijk ontbijt in openlucht daarna trakteerde Patrick de sponsors om plaats te nemen naast hem en over de proef te scheuren en te glijden. 's Middags kon iederen genieten van een heerlijke BBQ en volgde een tweede rit in de Porsche GT3 of de BMW M3 van Wim Soenens. Koen Dewaele bestuurde deze wagen als test voor de ORC rally van volgend weekend. Iedereen was echt onder de indruk van deze krachtige rallywagens op dit prachtige parkoers. Ook werd er nog wat getest voor de ORC rally van volgend weekend in Oostrozebeke waar Patrick en Luc Dethier met de champagne willen spuiten. Later deze week volgen meer actiefoto's van de sponsordag.

zaterdag 24 mei 2008 21:00


Actiefoto's Sezoensrally .donderdag 22 mei 2008 16:00 - foto's : barresjok.be

Video Patrick Snijers tijdens de Sezoensrally .

 

Video 1 (Patrick tijdens KP 1)

Video 2 (Onboard-call met Bernard Munster)

dinsdag 20 mei
2008 21:30 - foto : RACB sport


Patrick Snijers moet opgeven met haperende motor
.

De wagens waren nog maar net gestart vanaf het Kerkplein in Bocholt of het eerste nieuws sijpelde al door van de proef in Goolder. Geen goed nieuws voor Patrick Snijers, die met zijn Subaru Impreza Gr. A ingehaald werd op de proef door de Impreza WRC S12 van Marc van Eldik. Snijers, die met het regenweer gedroomde omstandigheden had om het gebrek aan vermogen in vergelijking met de WRC's te compenseren, kampt met een haperende motor...

Even later volgende het nieuws van de opgave. Snijers, de leider in het Belgisch kampioenschap, ligt er al uit....Wim Soenens verzorgde spektakel met de GEKO Porsche maar wou door het uitgereden parkoers géén risco nemen om de Porsche GT3 te beschadigen en reed de laatste lus niet.

zondag 18 mei 2008 20:00 - foto : rallymedia.nl


Patrick & Luc klaar voor de strijd op de Maaskiezel .

Even voor 18h00 werd vandaag in Bocholt de wagen gekeurd van Patrick Snijers en Luc Dethier. Ze mochten fier het startnummer 1 op hun Subaru Impreza Gr. A voorzien als puntenleider in Belgisch Kampioenschap Rally. We wensen Patrick en sponsor Wim Soenens (Geko Porsche) véél succes morgen.

Online resultaten
Naar goede gewoonte kan u tijdens de wedstrijd het verloop van de Sezoensrally 2008 hier volgen via regelmatige updates van de resultaten per KP én de tussenstanden. Alhoewel deze informatie rechtstreeks uit de rekenkamer komt, is ze niet officieel maar het geeft wel een goed beeld van het wedstrijdverloop. Surf snel naar : www.sezoensrally.be

Foto Subaru Impreza Gr.Avrijdag 16 mei 2008 19:30


Wim Soenens test GEKO Porsche .

Gisterennamiddag heeft Wim Soenens in Brugge de Duitse GT getest met het oog op de Sezoensrally van komende zaterdag in en rond Bocholt. Patrick leerde hem enkele kneepjes van het vak en zag dat het goed was. We wensen Wim véél succes en plezier op de Maaskiezel. Meer foto's van de test op www.tombuyse.net .

donderdag 15 mei 2008 08:00


Snijers klaar voor de strijd !


 
7 WRC's, 3 Super 2000's en een tiental kanshebbers voor de zege !
Wat een startveld! Dankzij de komst van de Euro Rally Challenge, een initiatief van de Nederlanders Wevers en van Eldik, zullen onze landgenoten flink moeten trappen om punten te scoren voor het Belgisch rallykampioenschap. Het wordt niet alleen een strijd voor de punten, maar vooral een prestigestrijd, want de Belgische specialisten willen in eigen huis rijles geven aan de buitenlandse toppers met hun peperdure WRC's. Kortom, vanaf de eerste meters zal er zaterdag in Bocholt met het mes tussen de tanden gestreden worden!


Er komen 7 WRC's aan de start, maar Patrick Snijers, die als leider in het Belgisch kampioenschap met nummer 1 zal starten, is niet onder de indruk. De Limburger ruilt zijn Porsche 996 GT3 voor de gelegenheid voor een Subaru Impreza Gr.A uit de ateliers van BMA:
"De Porsche zal hier bestuurd worden door mijn sponsor Wim Soenens. Zelf start ik met een Impreza Gr.A. Op papier maak ik geen kans, want mijn Subaru is geen WRC, maar het rijden op de befaamde maaskiezel is werk voor specialisten. Ik wil me in de eerste plaats amuseren, maar ik kom aan de start met de ambitie te winnen. Ik reken vooral Gunther Monnens, Kris Princen en Hubert Deferm tot de grote favorieten…"


Gunther Monnens, de lokale held uit Bocholt, heeft de snelle Mitsubishi Lancer Evo8 Gr.A gehuurd bij Guy Colsoul. De wagen waarmee Larry Cols vorig jaar won in Bocholt. Ook Kris Princen is goed gewapend met een Lancer Evo8 Gr.A. Hubert Deferm (Impreza WRC S10) en Melissa Debackere (Corolla WRC) zorgen voor Belgische WRC-inbreng.

Maar, iedereen is natuurlijk benieuwd naar de snelheid van de Euro Rally Challenge-piloten. Durven zij risico's nemen met hun peperdure WRC's op de verraderlijke kiezelbaantjes? Van Erik Wevers (Ford Focus WRC06), Mark van Eldik (Subaru Impreza WRC S12) en Harry Kleinjan (Skoda Fabia WRC) weten we dat het hen aan lef niet zal ontbreken. René Kuipers, die de Ford Focus WRC06 bestuurt waarmee Marcus Grönholm vorig jaar de eerste vier WK-wedstrijden reed, wil in de eerste plaats genieten van het rijden met zijn topwagen, terwijl John Temmink zijn Toyota Corolla WRC ook steeds beter onder de knie heeft.


Twee VW Polo's S2000 versus één Peugeot 207 S2000
We zijn ook benieuwd hoe hoog de Super 2000's kunnen mikken in het klassement. Freddy Loix bewees vorig jaar dat het gebrek aan topsnelheid van de atmosferische tweeliters met lef en stuurmanskunst gecompenseerd kan worden. Het is aan Bernd Casier en Raphaël Auquier om die lijn door te trekken in hun VW Polo's Super 2000. Twee uitstekende referenties voor Dennis Kuipers, die een Peugeot 207 Super 2000 aan de start brengt.

Ronald Leemans en Hein Jonkers, traditioneel snel in de Sezoens, mogen we bij de outsiders rekenen. Bij de voortrekkers zijn we benieuwd naar de strijd tussen de Clio's R3 van Jan de Winkel en Bernard Servais, met de originele Skoda Octavia kit car van de Duitser Tim Stebani als scherprechter.

In de standaardklasse wordt het zo mogelijk nog interessanter. De Belgische titelkandidaten Lhonnay, Van Tricht en Vleminckx, allemaal met een Lancer Evo9, krijgen flink wat weerwerk van de Deen Michael Pedersen en de Nederlanders Johan Faes en Dirk Garvelink in eenzelfde Evo9. Frederik De Keyser verdedigt het kamp van Subaru, terwijl Edwin Schilt een nieuwe Subaru Impreza WRX STi N14 aan het Belgische publiek presenteert. Phil Nijs, die ook een N14 besteld heeft bij Prodrive, moet noodgedwongen zijn vertrouwde Impreza Gr.A van stal halen omdat zijn nieuwe wagen nog niet geleverd is. In deze categorie is het ook uitkijken naar de prestaties van Peter Hopmans, die samen met zijn echtgenote en actrice Hilde Gijsbrechts zijn thuiswedstrijd zal rijden met een Mitsubishi, en streekpiloot Jos Hermans.

Voor meer informatie : www.sezoensrally.be
 

dinsdag 13 mei 2008 22:00


Voorbeschouwing Sezoens rally 2008 .

Patrick en Luc kregen het startnummer 1 toegewezen op hun Subaru Impreza Gr. A voor deze 32ste Sezoensrally.Praktisch
32ste editie - 16/17 mei te Bocholt
4de manche van het Kampioenschap van België Rally
Rallycentrum op het kerkplein te Bocholt
Parcours : 256 km in totaal - 148,45 km chrono - 31% onverhard
12 kp's (3x4)
Inkom : 15 € algemene inkom
url : www.sezoensrally.be


maandag 12 mei 2008
22:30


Voorstelling 32ste Sezoensrally .


Festival van World Rally Cars

Derby van de Lage Landen in de grensstreek!

World Rally Cars zijn de specials van de rallysport, bolides met vierwielaandrijving, een dikke turbo en gesofisticeerde elektronica die door de constructeurs speciaal ontwikkeld worden om in het Wereldkampioenschap Rally te schitteren. Waar komen dit jaar de meeste WRC's aan de start in ons land? Niet in Spa, Ieper of de Condroz, maar wel in de Sezoens Rally in Bocholt! Op 17 mei zullen de kanonnen van de rallysport de maaskiezel in het rond laten vliegen.


Racing Team Moustache staat elk jaar garant voor vernieuwing. Dit jaar verwelkomt de organisatie de deelnemers van de Euro Rally Challenge, een internationale competitie verreden in drie landen: Nederland, Duitsland en België. Bocholt is dit seizoen de eerste halte in België voor de internationale toppers in deze Challenge. Ze brengen alvast topmateriaal aan de start. Superwagens, zoals de Subaru Impreza WRC S12 van Mark van Eldik, regerend kampioen van Nederland, en twee Ford Focus WRC's 2006 voor Erik Wevers en René Kuipers. Het Skoda-kamp wordt vertegenwoordigd door de Fabia's WRC van Harry Kleinjan en John Temmink, de Octavia WRC van Ger Haverkate en de Octavia kit car van de Duitser Tim Stebani. Ook Martin van Iersel zal wellicht zijn nieuwe Subaru Impreza WRC presenteren in de Sezoens.


Snijers, Debackere, Deferm mengen zich in het WRC-geweld

Wie punten wil scoren voor het Belgisch rallykampioenschap moet goed gewapend aan de start komen in Bocholt. Patrick Snijers, de voorlopige leider in het kampioenschap met zijn Porsche 911 GT3, ruilt zijn Duitse GT alvast voor een snelle Subaru Impreza Gr.A van bij BMA. Hubert Deferm, recent nog winnaar van de Rally van Wallonië, behaalde in 2006 zijn eerste grote nationale overwinning in de Sezoens Rally. De sympathieke snor uit Waremme brengt zijn ex-Van Eldik Impreza WRC S10 aan de start. Melissa Debackere gaat de strijd aan met haar vertrouwde Toyota Corolla WRC.Outsiders in overvloed

Maar, de WRC-piloten hebben bij voorbaat nog geen gewonnen spel, want rijden op de beruchte maaskiezel is werk voor specialisten. Kris Princen bewees in het verleden al meermaals dat de proeven rond Bocholt hem liggen. Dit jaar heeft hij met de JetCar Mitsubishi Lancer Evo8 Gr.A een wagen waarmee hij mee kan strijden voor de overwinning. De Nederlanders Ronald Leemans en Hein Jonkers mogen we ook bij de outsiders rekenen, want zij bewezen in het verleden al geen schrik te hebben van het snelle gravel.

Het wordt ook uitkijken naar de chrono's van de Super 2000's. Bernd Casier neemt het in deze categorie met zijn VW Polo S2000 op tegen de jonge Nederlander Dennis Kuipers in een Peugeot 207 S2000.
In de standaardklasse wordt het zo mogelijk nog interessanter. De Belgische titelkandidaten Lhonnay, Van Tricht en Vleminckx, allemaal met een Lancer Evo9, krijgen flink wat weerwerk van de Deen Michael Pedersen en de Nederlander Johan Faes in eenzelfde Evo9. Frederik De Keyser verdedigt het kamp van Subaru, net zoals Edwin Schilt, die een fonkelnieuwe Impreza WRX STi N14 aan de start brengt.


Kortom, spanning en spektakel verzekerd op de 12 proeven van de 32ste Sezoens Rally in Bocholt op 17 mei.


Live tijden per SMS

Voor de tussenstanden tijdens de wedstrijd kan elke rallyfan beroep doen op de SMS-dienst. Stuur èèn keer "sezoens go" per SMS naar 3321 en je krijgt in de loop van de wedstrijd alle tijden  op je GSM: na iedere KP de tussenstand van de top 5 en 's avonds de uitslag. Als ontvanger betaal je 0,50 euro per sms: voor amper 6,5 euro kan je de prestaties van de toppers in de wedstrijd perfect volgen.


Voor meer informatie en updates van de deelnemerslijst : www.sezoensrally.be


zonda
g 11 mei 2008 12:00 -  foto : rallye-fun.com


Patrick Snijers en Luc Dethier met Subaru in Bocholt .Patrick Snijers en co Luc Dethier hebben zich ingeschreven voor de 32ste Sezoensrally met een Subaru Impreza Gr.A van BMA.
Met de GEKO Porsche was het moeilijk punten schoren in Bocholt op de maaskeizel vandaar de keuze voor deze groep A wagen.
Wim Soenens start ook in het nationaal gedeelte met de GEKO Porsche, voor de wedstrijd is er nog een testsessie gepland met de Duitse GT.
De vaste sponsor uit Bocholt "Techtrade" zal nu ook weer op de Subaru worden gedecoreerd. Binnenkort meer info rond de 32ste Sezoensrally.

zonda
g 11 mei 2008 10:00 -  foto : rallye-fun.com


Patrick Snijers één van de 54 kandidaten voor het "BFGoodrich Drivers Team".Enkele weken geleden maakte RACB bekend dat BFGoodrich en Kronos Racing onder de vlag van het "BFGoodrich Drivers Team” een Belgische rijder de kans geeft om met een Peugeot 207 Super 2000 de start te nemen van de Belgium Ypres Westhoek Rally, die plaatsheeft van 26 tot 28 juni 2008. Alle Belgische rijders mochten zich inschrijven. De kandidaturen dienden bij RACB aan te komen voor 30 april 2008.

Blijkbaar sprak het aanbod heel wat rijders aan, want RACB ontving liefst 54 inschrijvingen voor het BFGoodrich Drivers Team”. BFGoodrich en Kronos Racing krijgen nu de zware taak om in deze lijst van 54 kandidaten drie finalisten te selecteren. Deze drie namen worden voorgedragen aan een jury van gespecialiseerde journalisten en die komt samen op 28 mei 2008.

De jury geeft in een geheime stemming punten aan de drie kandidaten. Het is dus uiteindelijk deze jury die zal beslissen over de naam van de rijder die zal deelnemen aan de Belgische IRC-manche in de kleuren van RACB en BFGoodrich-Kronos. De laureaat zal teamvormen met Freddy Loix en Nicolas Vouilloz, de twee andere rijders van de Kronos-Peugeot 207 Super 2000.

De 54 kandidaten; waaronder de inschrijving van Patrick Snijers.

Adam Pascal
Beco Frédéric
Beernaert Rino
Berville Frédéric
Blaise Bruno
Bodson Yannick
Bouts Manu
Bruneel Yves
Cartelle Olivier
Clarys Pascal
Clément Cédric
Coene Bert
Cornélis Bert
Croes David
Dahm Karl-Heinz
De Broeck Sébastien
De Stoop Kevin
Debackere Melissa
Degryse Maarten
Demeyere Peter
Diels Patrick
Duez Marc
Gaban Pascal
Grooten Bertrand
Heusdens Gerry
Hosten Ronny
Lauwaert Koen
Lefevere Andy
Lievens Wouter
Lottin Kenneth
Louies Johnny
Maes Bart
Martin Anthony
Milleville Patrick
Osselaere Kristof
Pyck Filip
Romain Alexandre
Sinnaeve Bernard
Smets Pascal
Snijers Patrick
Soulet Maxime
Tanghe Claudie
Timmers Marc
Tjsoen Pieter
Valepin Laurent
Van Laer Jan
Van Woensel Chris
Vanderstocken Greg
Vanlerberghe Marc
Vanneste Davy
Vanzeebroeck Johnny
Venant Raphaël
Vercruysse Luc
Vermeirsch Dirk

dinsdag 6 mei 2008 15:00 - bron : RACB sport - Autonews Magazine


Nieuws :
april 2008
Nieuws : maart 2008
Nieuws : februari 2008
Nieuws : februari 2008
Nieuws : januari 2008
Nieuws : december 2007
Nieuws : november 2007
Nieuws : oktober 2007
Nieuws : augustus/september 2007
Nieuws : juni 2007
Nieuws : mei 2007
Nieuws : januari 2007
Nieuws : december 2006
Nieuws : november 2006
Nieuws : oktober 2006
Nieuws :
augustus 2006

Nieuws :
juni 2006
Nieuws :
mei 2006
Nieuws :
april 2006
Nieuws :
maart 2006
Nieuws :
februari 2006
Nieuws :
januari 2006
Nieuws :
december 2005

Nieuws :
november 2005
Nieuws :
oktober 2005
Nieuws :
september 2005
Nieuws :
augustus 2005
Nieuws :
juni, juli 2005

Nieuws : mei 2005
Nieuws :
april 2005
Nieuws :
maart 2005

Nieuws : februari 2005
Nieuws :
januari 2005
Nieuws :
december 2004
Nieuws :
november 2004
Nieuws :
oktober 2004
Nieuws :
september 2004
Nieuws :
juli 2004
Nieuws :
juni 2004
Nieuws :
mei 2004
Nieuws :
april 2004
Nieuws :
maart 2004
Nieuws :
februari 2004
Nieuws :
januari 2004

Nieuws : december 2003
Nieuws :
november 2003
Nieuws :
oktober 2003
Nieuws :
september 2003
Nieuws :
augustus 2003
Nieuws :
juli 2003
Nieuws :
juni 2003