.:: NIEUWS ::. september 2009

Alleen winnen telt !Dit weekend wordt in en om Landen de voorlaatste wedstrijd van het BK rally gereden, de Haspengouw rally. Het GEKO rallyteam brengt twee wagens aan de start. Een Subaru Impreza WRC S12 voor Patrick Snijers en Cindy Cokelaere en een Porsche 996 GT3 voor Wim Soenens en Fred Miclotte.

Patrick Snijers
doet na zijn mooie tweede plaats in de Omloop van Vlaanderen weer helemaal mee voor de titel. “ We gaan het aanpakken zoals we dat gedaan hebben in de Omloop van Vlaanderen. We rijden dus onze eigen koers en kijken niet om naar de concurrentie.  Het uiteindelijke doel is winnen. Als we geen fout maken, niet lek rijden en gespaard blijven van mechanische tegenslagen moet dit mogelijk zijn. De Haspengouw rally is een relatief makkelijke rally maar je ziet vaak dat makkelijke opdrachten anders uitdraaien dan verwacht. Paul Lietaer en Melissa Debackere zijn in het voordeel, ze leiden op punten. Het is aan mij om de kloof te verkleinen of om die voorsprong ongedaan te maken. Of dat lukt weten we zondagavond. ”

Snijers
wil niets aan het toeval overlaten en eist dat iedereen van het team 100% gefocust is. “ Vrijdagnamiddag of zaterdagochtend zal ik iedereen die bij het team betrokken is toespreken zoals een coach in het voetbal dat doet. Ik eis dat iedereen scherp staat en vanaf zaterdagnamiddag nog met één ding bezig is, de rally dus. Niemand mag een fout maken, mezelf incluis. Als we er samen alles aan doen kunnen we ons achteraf ook geen verwijten maken. Het GEKO rallyteam is er klaar voor, de concurrentie is bij deze gewaarschuwd. ”

“ Tof om nog eens met de ConneXion Porsche op pad te gaan ”
zegt Wim Soenens. “ Samen met Fred Miclotte, de vaste co-rijder van Freddy Loix gaan we ons goed amuseren en proberen we een goede rally te rijden. En ja, ik ga uiteraard ook de resultaten van Patrick bekijken. Ik kijk er geweldig naar uit. ”

woensdag 30 september 2009 19:10


Strijd tussen de titelkandidatenOndanks de crisis en de afwezigheid van diverse promotieformules, is de Rally van Haspengouw erin geslaagd om heel wat meer deelnemers aan te trekken dan vorig jaar. Wanneer men rekening houdt met de 23 wagens in de categorie "Regularity" (waaronder twee Alpines A110, een Triumph TR7 en nog een aantal mooie klassiekers), zullen in totaal 103 teams zaterdag omstreeks 15h30 de start nemen. De eerste avond bevat bijna vier uur ononderbroken spektakel op de luchtmachtbasis van Brustem, die een opgemerkte terugkeer maakt in het programma van de 6de manche van het Kampioenschap van België Rally.
Met slechts 30 deelnemers, oogt de affiche van de nationale wedstrijd eerder mager. Maar, we kennen het probleem van organisatoren die tegelijkertijd ook een manche van het RACB Criterium organiseren: heel wat piloten laten zich verleiden door het lagere inschrijvingsgeld van deze kortere nevenwedstrijd. Piloten die, zonder die gelegenheid, zeker aan de start zouden staan van de nationale rally.
Hoe dan ook, er staat dit weekend wel kwaliteit aan de start in Landen. Met uitzondering van Pieter Tsjoen, die van de titel geen doel heeft gemaakt, zullen alle kandidaten voor de nationale rallytitel aan de start komen. Bovenaan de affiche prijkt een fameus trio, met, in volgorde van de huidige tussenstand, Paul Lietaer, Melissa Debackere en Patrick Snijers. De amazone uit Wervik heeft de leidersplaats in het kampioenschap verloren na haar opgave in Roeselare, maar ze bewees in het verleden al erg competitief te zijn in Haspengouw. Twee jaar geleden moest ze nipt de duimen leggen voor Huber Deferm, die vreemd genoeg een andere voorbereiding op de Condroz verkiest. Op het vaak gladde en vuile parcours, zal haar Corolla WRC op het vlak van tractie wel in het nadeel zijn ten opzichte van de Subaru Impreza WRC S12 van Patrick Snijers. Na twee deelnames met een Porsche, beschikt de zevenvoudige kampioen van België deze keer over een wagen om te winnen. De piloot uit de streek heeft trouwens absoluut een zege nodig om zijn titelkansen gaaf te houden. Paul Lietaer, vorig jaar vroeg tot de opgave gedwongen, heeft een gebrek aan recente parcourskennis in de stad van de vier provinciën (Vlaams-Brabant, Limburg, Luik en Waals-Brabant). Lietaer start dan ook niet als topfavoriet, maar zijn regelmaat werpt dit jaar wel vruchten af.
Verder mogen we ons verwachten aan een mooie strijd tussen de Mitsubishi's Gr.A van Stéphane Lhonnay, Jonas Langenakens en de Nederlander Hein Jonkers. In de strijd voor de ereplaatsen mogen we ook Paul Allerts (Impreza WRC), Andy Lefevere (BMW), Chris van Woensel (Nissan 350Z) en de Porsches van Soenens, Schmelcher en Mylle verwachten.
In Groep N zorgde Matthias Boon voor een stunt door nog steeds in strijd te zijn voor de titel met zijn Fiesta ST tegenover de Mitsubishi van Peter Hopmans. Deze keer zal de stagiair van M-Sport beter gewapend zijn, want hij bestuurt een Subaru Impreza STI uit de ouderlijke garage. Het belooft een mooie strijd te worden met de Lancers EvoX van Bob Colsoul en Raphaël Auquier.
Een andere strijd tussen Mitsubishi's, Gr.A deze keer, mogen we verwachten in het Criterium tussen de titelkandidaten Stefan Van Craenenbroeck en Wim Lootens, met Steve Matterne, Jean-Yves Laruelle, Degeling, Deveux en Clajot als outsiders. Ook Michel Lamquet maakt, met zijn BMW M3, nog kans op de titel.
Net zoals vorig jaar, is het rallycentrum gevestigd in en rondom de gebouwen van Colsoul Rallysport op de industriezone van Landen. Na twee opeenvolgende doortochten op de showproef van Brustem zaterdagnamiddag, werken de deelnemers zondag nog 3 ronden van 4 proeven af, van 8h tot 16h13. Een zaak staat vast: spektakel is gegarandeerd op alle niveaus dit weekend in Haspengouw.

Nuttige details over de showproef van Brustem
- De festiviteiten beginnen met de deelnemers in de categorie Regularity, gevolgd door twee passages van het Criterium. Zij werken twee rondjes af op het "circuit".
- Daarna volgen de nationale deelnemers, die twee passages afwerken, met telkens drie rondjes op het "circuit".
- Alle wagens starten in omgekeerde volgorde van de startnummers. Het zal dus steeds sneller gaan. De Nissan met nr. 66 van Chris Van Woensel zal "op de plaats" van de nr. 13 starten.
- De proef is enkel toegankelijk via één enkele ingang, via de Kapelstraat (rechts op de N80 Hannuit-Sint-Truiden ter hoogte van het dorp Bevingen)
- Er is één publiekszone toegankelijk in de buurt van de start en finish. De toeschouwerszone zal gigantisch zijn en biedt een ruim overzicht over de proef.
- Alle faciliteiten (toiletten, catering, enz) zijn aanwezig.

Timing


zaterdag 3/10/2009
 
  Nationale
Podium 17:50
Kp Brustem 1 18:16
Kp Brustem 2 19:21
Service Landen in (45') 20:03
Podium 20:48

zondag 4/10/2009

Podium 08:01 10:55 13:49
Kp Neerlanden (14,67 km) 08:19 11:13 14:07
Kp Lincent (10,68 km) 08:50 11:44 14:38
Kp Walshoutem (9,57 km) 09:17 12:11 15:05
Kp Velm (8,5 km) 09:48 12:42 15:36
Regroup In (20') 10:15 13:09 ------
Service Landen in (20') 10:35 13:29 16:03
Podium 10:55 13:49 16:13

woensdag 30 september 2009 09:30 - bron : Topspeed RallyClub Haspengouw


Spanning op alle niveau's.Na een geslaagde wedstrijdvoorstelling deze avond, staat alles klaar om komend weekend een spannende rally van Haspengouw te beleven. Op nationaal vlak is er misschien niet de kwantiteit, maar de kwaliteit is er zeker. Voor de eindoverwinning moeten we vooral kijken naar de wrc wagens, maar ook de strijd in groep N belooft heel spannend te worden tussen een hele resem Mitsubishi wagens, en één Subaru. Neem daarbij nog het duel in de GT klasse en het beloofd spanend te worden op alle vlaken.

Bij de criterium rijders zal er nog meer strijd zijn vooraan, aangezien de eerste 10 wagens allemaal van het zelfde merk zijn.  Met enkele snelle BMW’s erbij en kitcars, kan ook daar gestreden worden tot in de laatste meters.
Ondertussen zijn de startnummers toegekend, en kan je ze terugvinden op de site onder de sectie deelnemers. De startnummers zijn echter van minder belang, aangezien zaterdag gestart wordt in omgekeerde volgorde, en op zondag in functie van het klassement van zaterdagavond.

Hopelijk zien we jullie massaal aanwezig zaterdag namiddag op Brustem.

Deelnemerslijst Rally van Haspengouw 2009

Nr Piloot Co Piloot Wagen Klasse
1 Paul LIETAER  Kristof DEJONGHE  Subaru Impreza WRC A8
2 Melissa DEBACKERE  Lara VANNESTE  Toyota Corola WRC A8
3 Patrick SNIJERS  Cindy COKELAERE  Subaru WRC S12 A8
4 Andy LEFEVERE  Ferdy MESSELIS  BMW M3 E46 M16
5 Paul ALLERTS  Bert WESTHOVENS  Subaru Impreza WRC A8

dinsdag 29 september 2009 06:30 - bron : Topspeed RallyClub Haspengouw


Rally van Haspengouw 2009Praktisch

Rally van Haspengouw - Landen
3-4 oktober 09
6de manche van het Kampioenschap van België Rally
Rallycentrum : Guy Colsoul Rallysport, Roosveld 12 te Landen
Parcours : 330 km in totaal - 163 km chrono, 2 wedstrijddagen - 14 kp's
Inkom : 15 € algemene inkom zondag, per proef 6 €, Brustem 8 €, algemene zondag + Brustem 20 € - programma 5 €
radio : HitFM 99,2 FM
url : www.rallyvanhaspengouw.be


maandag 28 september 2009 20:30


Verslag 50ste Omloop van Vlaanderen door pitstop.tv.

Actiefoto's Omloop van Vlaanderen.

zaterdag 19 september 2009 14:00 - foto's : rally-image.be


Snijers knokt zich met knappe tweede plaats terug in de titelstrijd!Patrick Snijers en Cindy Cokelare kunnen terugblikken op een knappe prestatie.  In de achtertuin van het GEKO Rally team eindigde het duo in de Omloop van Vlaanderen op een tweede plaats. Zonder de pech van zaterdagmiddag had er zelfs meer in gezeten.


“ De wedstrijd begon ideaal ”
zegt Patrick Snijers“ Vrijdagavond reden we meteen de snelste tijd, de concurrentie was hierbij gewaarschuwd. Maar zaterdagochtend ging het mis. Bij de start sloeg de motor af, het duurde een eeuwigheid vooraleer de wagen opnieuw startte. Alleen in de start verloor ik 23 seconden. ”

Snijers had geen andere keuze dan aanvallen, en dat deed hij ook met vier snelste tijden als gevolg. Maar in de tiende rit kreeg het GEKO team opnieuw een opdoffer te verwerken.
“ Na 300 meter kwam de startmotor los en viel die op mijn stuurhuis waardoor ik moeilijk kon sturen. Zo’n startmotor zit vast met amper één boutje en is om één of andere reden losgekomen. Het voelde aan alsof ik geen stuurbekrachtiging had, ik kon moeilijk sturen en zo kwam het dat ik een steen niet meer kon ontwijken waardoor ik uiteindelijk lek reed.  Door die lekke band verloor ik 35 sec maar omdat ik de startmotor zelf moest herstellen op de verbindingsrit en daardoor te laat kwam aan de start van de volgende klassementsrit kreeg ik straftijd. In totaal 1 minuut 10 seconden. Op dat moment was de wedstrijd beslist. Jammer, want de wagen was echt super. ”

Snijers eindigde de tweede wedstrijddag op de derde plaats op een zucht van Lietaer, op dat ogenblik de tweede in de tussenstand. Zondagochtend luidde Snijers opnieuw de aanvalsklok.
“ Ik had geen andere keuze dan hard blijven rijden om zo de rest onder druk te zetten. En ik ben daar aardig in geslaagd vind ik. We eindigen tweede, maar de zege had de onze moeten zijn. Jammer, het heeft niet mogen zijn. Ik ben tevreden over mijn wedstrijd en kan niemand iets verwijten. Iedereen heeft hard gewerkt, het team was zeer professioneel. Toch hou ik een goed gevoel over aan deze wedstrijd want met nog twee wedstrijden te gaan blijft alles mogelijk voor wat betreft het kampioenschap. Onze tactiek zullen we niet veranderen. We pakken het wedstrijd per wedstrijd aan en proberen iedere wedstrijd te winnen.  In Roeselare lukte het bijna, in Landen moeten we het begin oktober opnieuw proberen in de Haspengouw rally. ”


Wim Soenens
stond voor deze wedstrijd zijn plaats als co-rijder af aan zijn vrouwtje Cindy Cokelaere. De GEKO man was achteraf zeer tevreden. “ Ik ben blij met die tweede plaats maar toch ook een beetje ontgoocheld want in de sport wil je altijd winnen. Jammer van die tegenslag op zaterdag, anders hadden we hier gewonnen.  Voor wat betreft het kampioenschap wordt het nu bijzonder spannend. Vier rijders staan op een zakdoek maar ik hoop dat wij het op het einde van de rit halen. Ik ben er zelfs zeker van ” besloot Wim Soenens met een vette knipoog.

zondag 13 september 2009 18:00


50ste Omloop van Vlaanderen; praktisch!


Patrick Snijers is supergemotiveerd voor de start van de 50ste Omloop van Vlaanderen.

50ste editie - 11-12-13 september te Roeselare
5de manche van het Kampioenschap van België Rally
Rallycentrum : Stedelijke Expohallen te Roeselare
Parcours : 499,75 km in totaal - 229,33 km chrono - 24 kp's
Inkom : 25 € algemene inkom
Rallyradio :
107.6 én 96.7 Fm.
url : www.omloopvanvlaanderen.be

donderdag 10 september 2009 20:30


Snijers heeft honger naar meer!


Dit weekend wordt in Roeselare en omstreken de Omloop van Vlaanderen gereden, dat is de vijfde van in totaal zeven wedstrijden van het BK rally. De laatste wedstrijd van het BK dateert al van eind juni. Dik twee en een halve maand later is de honger groot bij Patrick Snijers.

De laatste keer dat Snijers met de Subaru Impreza WRC S12 een wedstrijd van het BK rally reed won hij. De Sezoensrally werd eind mei gereden, bijna een eeuwigheid geleden. “ Sinds die wedstrijd heb ik nog eens met de Subaru gereden in de ORC rally. Dat was begin juni, voor de rally’s van Wervik en Ieper. Sindsdien hebben we niet meer getest. Gelukkig ben ik snel terug in het goede ritme, dat is het voordeel als je wat ervaring hebt ” knipoogt Snijers.

“ De zomerstop is eigenlijk wel lang, te lang ” vervolgt Patrick Snijers. “ Je kan dan wel wat van het goede weer genieten of op vakantie gaan maar zowel de rallyrijders als de fans snakken naar een wedstrijd. Twee en een halve maand geen wedstrijd op niveau rijden is wel heel erg lang. ”

Wil Snijers een achtste titel pakken dan moet hij de komende wedstrijden sterk uithalen. “ De concurrentie in Roeselare is groot ” weet Snijers. “ Net als onze achterstand in het BK maar niets is onmogelijk. We moeten onze eigen wedstrijd rijden, niet naar de andere kijken en minimum het podium viseren. En als het even kan, graag het hoogste schavotje. ”

Patrick Snijers heeft zaterdag en zondag Cindy Cokelaere naast zich als co-rijder. Zij mag aantreden voor eigen volk.

donderdag 10 september 2009 11:30


Omloop van Vlaanderen: een 50ste verjaardag om te vieren!Zoals de traditie het wilt, opent de Omloop van Vlaanderen de tweede helft van het seizoen in het BK Rally. Bovendien is er dit jaar reden tot vieren, want de mannen van de Automobielclub Midden Vlaanderen zijn toe aan de 50ste editie van de « Omloop ». Begrijpelijk dan ook dat de organisatie kan uitpakken met een meer dan vol huis.

Het BK Rally gaat meteen de laatste rechte lijn in, maar de teerlingen zijn nog niet geworpen. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan en pas na afloop van de Condroz Rally valt het doek. Te beginnen met de Omloop van Vlaanderen, dit weekend. Voor de 50ste uitgave wordt er gestart met één proef op vrijdagavond : 14,5 km (Beveren) met vertrek om 21.15 uur. Het wordt alleszins een eerste waardemeter van het deelnemersveld en vooral de favorieten. Het is al geleden van de Sezoensrally dat de “dikke” WRC’s nog eens op pad konden gaan, vermits zij in de Rally van Ieper niet meer worden toegelaten. Na bijna drie maanden rust bulkt de Omloop van Vlaanderen van het brute pk-geweld. Aan de spits staan de Ford Focus WRC’s van Pieter Tsjoen en Tim Van Parijs. Met daarnaast de Toyota Corolla WRC van Melissa Debackere, Paul Lietaer (Subaru Impreza) en Patrick Snijers (idem) : vier van hen spelen nog mee voor de Belgische titel. En dan is er nog terug-van-weggeweest Laurent Verhoestraete (Impreza) die op pad gaat met de ervaren Stéphane Prévot als co ?

De Omloop van Vlaanderen is ook het ideale terrein voor heel wat regionale rijders die het in hun eigen streek willen opnemen tegen de gevestigde waarden en een pak buitenlandse, veelal Britse formaties.

Sommigen beschikken over krachtige WRC-auto’s of turboaangedreven groep A-bolides, terwijl anderen zich komen meten in de Citroën Racing Trophy met Thierry Neuville als referentie of de Ford Fiesta Sporting Trophy, die gedomineerd wordt door Matthias Boon.

Naast de unieke openingsproef op vrijdag bestaat het menu uit 13 klassementsproeven (124 km) op zaterdag en 10 ritten (90,84 km) op zondag.

Kampioenschap: 1. Debackere 25; 2. Lietaer 20; 3. Tsjoen 17; 4. Meeke, Duval, Snijers 12.

Kampioenschap « Teams » : 1. Jos Boon Racing 40 ; 2. Autosport Debackere Crack 34; 3. Guy Colsoul Rally Sport 25; 4. BMA 24.

donderdag 10 september 2009 10:30 - bron : RACB Sport


Volg de 50e Omloop van Vlaanderen live op Radio I.R.O.Radio I.R.O. zorgt voor een extra steuntje in de rug ter gelegenheid van de internationale autorally “Omloop Van Vlaanderen”. Het is de 50ste editie van deze autosportwedstrijd dit jaar en ongetwijfeld zal er de basis gelegd worden in de beslissende strijd voor de Belgische Rallytitel. Een kampioenschap waar enkele regionale piloten grote kans op maken. Zoals voorgaande jaren wordt één van de klassementsproeven verreden op Izegemse bodem, de thuisbasis van radio I.R.O. Reden te meer dus voor Radio I.R.O. om weer paraat te staan als ‘Rally-Event-Radio’. Dit i.s.m. de crew van “Power & Passion”, het gerenommeerde rallyprogramma.

Dit jaar mag de organiserende club AMV rekenen op een extraatje!
I.R.O. wil de rallyfans voortaan naast de correcte vlotte informatie over het verloop van de wedstrijd, ook een goede ontvangst op elke KP bieden. Vandaar dat er een ‘evenementen-vergunning’ werd aangevraagd. Er mag gerust gesproken worden over een unicum in de Belgische (rally-) radiowereld. Op de parking van de hallen van Roeselare, het rallycentrum op 11, 12, en 13 september a.s., zal er op die dagen naast de gewone I.R.O.-frequentie, een tweede ondersteunende zender (96.7 FM) in de lucht gebracht worden ! Een hele onderneming waarvoor uitzonderlijk, doch officieel, toestemming werd gekregen. Een gedurfd project voor de ‘jonge snaken’ van I.R.O., maar zeker spraakmakend ! Zodoende heeft de “Omloop Van Vlaanderen” alweer een primeur ! Want het was de eerste rally met echte rechtstreekse radioverslaggeving. Daar kwam later bij: verslag in meerdere talen, live interviews, live podiuminterventies, flitsen vanop de parcours, live ‘meerijden’ in een rallybolide, en nu een frequentie enkel en alleen voor het evenement, vanaf het rallycentrum zelf !! De tijd staat niet stil !!

Beleef de sfeer straks rechtstreeks mee via uw radio op 107.6 én 96.7 Fm.

Pure nostalgie


Onder impuls van Peter Hauspie, Yves Bruyneel en andere AMV-leden is er werk van gemaakt om het rijke archief van AMV voor iedereen toegankelijk te maken. Op vrijdagavond 04 september, vóór de persvoorstelling, zal er een bijzonder mooi luik toegevoegd worden aan de website www.omloopvanvlaanderen.be. Een terugblik op 50 jaar AMV en 49 edities van de Omloop van Vlaanderen met een grote verzameling foto's "uit de oude doos" maar ook resultaten en vele andere memorabilia zijn er te bewonderen. Neem vlug een kijkje op www.omloopvanvlaanderen.be/retro.htm. De webmaster Emily Vandermeersch verdient een dikke proficiat voor haar prestatie want in zo'n korte tijd dat te verwezellijken, tussen al haar ander werk door, is niet zó vanzelfsprekend.

Afspraak op 11, 12 en 13 september in Roeselare ter gelegenheid van de 50e Omloop van Vlaanderen.

zondag 6 september 2009 12:30 - bron : persdienst Omloop van Vlaanderen | foto : Martin van Eybergen


Startnummer 3 voor Patrick en Cindy tijdens Omloop van Vlaanderen.

Volgend weekend gaat in en om Roeselare het 2de deel van het BK Rally van start met de 50ste Omloop van Vlaanderen. Patrick Snijers en Cindy Cokelaere krijgen het startnummer 3 op hun Subaru Impreza WRC S12. Deze week volgt meer info ronde deze wedstrijd. Hierbij kunnen wij u alvast de eerste 10 startnummers meedelen.Startnummers 50ste Omloop van Vlaanderen
1 Lietaer - Dejonghe | Subaru Impreza WRC
2 Debackere - Vanneste | Toyota Corolla WRC
3 Snijers - Cokelare | Subaru Impreza WRC
4 Tsjoen - Chevallier | Ford Focus WRC
5 Van Parijs - Heyndrickx | Ford focus WRC
6 Verhoestraete - Prévot | Subaru A8
7 Lefevre - Beernaert | BMW
8 Turnbull - Grooten | Subaru WRC
9 Hendy - Davis | Ford Focus WRC
10 Coffey- Gamblin | Subaru WRC


zaterdag 5 september 2009 10:30 - foto : rally-image.be


Ford Escort WRC van Snijers aan de start in Roeselare.John Morgan met ex-Snijers Escort Cosworth

De deelname van John Morgan in de Shortrally van Oudenburg in juli was blijkbaar niet enkel een tussendoortje. Hij kwam zich opwarmen om in de Omloop van Vlaanderen uit te pakken met de ex-Snijers Escorth Cosworth (L2RED). Hij zal waarschijnlijk niet kunnen wedijveren voor een podiumplaats gezien het zeer sterk bezette deelnemersveld dat verwacht wordt. Maar John Morgan van Fairfield Motorsport heeft al heel wat ervaring opgedaan in West-Vlaanderen en zal zeker op de loer liggen voor een top-10 plaats. De wagen staat momenteel nog in de originele Bastos-kleuren, de belettering zal dus nog aangepast moeten worden.

dinsdag 1 september 2009 23:00 - bron : persdienst OVV

Nieuws : augustus 2009
Nieuws : juli 2009
Nieuws : juni 2009
Nieuws : mei 2009
Nieuws :
april 2009
Nieuws :
maart 2009
Nieuws :
februari 2009
Nieuws :
januari 2009
Nieuws :
december 2008
Nieuws :
november 2008
Nieuws :
oktober 2008
Nieuws :
september 2008
Nieuws : augustus 2008
Nieuws :
juli 2008
Nieuws :
juni 2008
Nieuws :
mei 2008
Nieuws :
april 2008
Nieuws :
maart 2008
Nieuws :
februari 2008
Nieuws : februari 2008
Nieuws : januari 2008
Nieuws : december 2007
Nieuws : november 2007
Nieuws : oktober 2007
Nieuws : augustus/september 2007
Nieuws : juni 2007
Nieuws : mei 2007
Nieuws : januari 2007
Nieuws : december 2006
Nieuws : november 2006
Nieuws : oktober 2006
Nieuws :
augustus 2006

Nieuws :
juni 2006
Nieuws :
mei 2006
Nieuws :
april 2006
Nieuws :
maart 2006
Nieuws :
februari 2006
Nieuws :
januari 2006
Nieuws :
december 2005

Nieuws :
november 2005
Nieuws :
oktober 2005
Nieuws :
september 2005
Nieuws :
augustus 2005
Nieuws :
juni, juli 2005

Nieuws : mei 2005
Nieuws :
april 2005
Nieuws :
maart 2005

Nieuws : februari 2005
Nieuws :
januari 2005
Nieuws :
december 2004
Nieuws :
november 2004
Nieuws :
oktober 2004
Nieuws :
september 2004
Nieuws :
juli 2004
Nieuws :
juni 2004
Nieuws :
mei 2004
Nieuws :
april 2004
Nieuws :
maart 2004
Nieuws :
februari 2004
Nieuws :
januari 2004

Nieuws : december 2003
Nieuws :
november 2003
Nieuws :
oktober 2003
Nieuws :
september 2003
Nieuws :
augustus 2003
Nieuws :
juli 2003
Nieuws :
juni 2003